fbpx

Velkommen til Glæde Ved Bordet

– Undervisningsmaterialer og illustrationer til madformidling

Her på siden kan du hente illustrationer og viden, som du kan bruge til formidling og oplæg om mad og økologi. Det er vores håb, at indholdet bliver brugt i børnehaver, skoler, i gårdbutikker, mødregrupper eller andre steder, hvor mennesker med interesse for mad i børnefamilier samles. 

Materialerne er lavet til målgruppen børnefamilier, og har til formål at inspirere til god, økologisk hverdagsmad med sænkede skuldre og smil på læben.

Vi fokuserer på positiv inspiration til gode råvarer, velsmagende måltider, sæson, økonomi og at bruge tiden på en god måde.

Hvis du har spørgsmål til materialerne, er du velkommen til at kontakte Nicoline Lund Gundtoft på nicoline@frugtformidlingen.dk.

Udviklingen af materialerne er støttet af Fonden for økologisk landbrug i 2019. Materialerne må bruges af alle til undervisning og formidling om økologi og mad, samt i privat regi.  Materialerne må ikke bruges kommercielt. Du må gerne skrive, at du har materialerne fra Frugtformidlingen.dk og kreditere illustrator Sara Stilling, hvis du bruger tegningerne. Tak

 

Vær med i facebookgruppen “Glæde ved bordet”. Her deler medlemmerne deres egne oplevelser og tips til mere glæde ved bordet. Vi lægger desuden jævnligt nye illustrationer og tips ud i gruppen. Hvis du bruger materialer her fra siden, så del det meget gerne med os i gruppen!

Drejebog til Glæde ved Bordet workshop

2 timers workshop – indhold – huskelister mm.

Powerpoint til oplæg

Powerpoint med slides til glæde ved bordet oplæg

Zip-fil med illustrationer af Sara Stilling

brug illustrationerne på køleskabet, opslagstavlen

Materialer til uddeling i zip fil

madplaner, oplæg uden noter, invitation og presse

Her kan du bladre i illustrationerne: